2822083246 Κουτσοματάδος, Χανιά olgamilonaki@yahoo.gr
hero image
 

ΟΑΣΙΣ
Παραδοσιακή Ταβέρνα Χανιά Κρήτης


Στα Χανιά της Κρήτης και πιό συγκεκριμένα στην περιοχή Κουτσοματάδος, μακριά από το άγχος και τη βουή των σύγχρονων πόλεων θα βρείτε την παραδοσιακή μας ταβέρνα “Όασις” στην οποία μπορείτε να απολαύσετε ένα εξαιρετικό γεύμα από αυθεντικές παραδοσιακές γεύσεις μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.

Η παραδοσιακή ταβέρνα μας αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία εδώ και αρκετά χρόνια προσφέρει σε ντόπιους και τουρίστες από όλον τον κόσμο μοναδικές και ποιοτικές γεύσεις σε προσιτές τιμές. Η αισθητική, η φιλοσοφία του χώρου και το μενού μας εναρμονίζονται πλήρως με το φυσικό περιβάλλον, καθώς τα χρώματα και οι γεύσεις είναι εμπνευσμένα από την Κρητική κουλτούρα.

Με χρόνια εμπειρίας και με σεβασμό στις παραδοσιακές γεύσεις και την κρητική παραδοσιακή κουζίνα, συνεχίζουμε να προσφέρουμε απλόχερα σε κάθε επισκέπτη μας, μοναδικά πιάτα φτιαγμένα με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά του τόπου μας, ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά κατευθείαν από τα δίχτυα.

 
 
Τα αγνά υλικά, οι παραδοσιακές γεύσεις και το μεράκι έκαναν το όνομα της παραδοσιακής ταβέρνας μας συνώνυμο με το φρέσκο ψάρι και το καλο φαγητό στα Χανιά και σε όλη την Κρήτη.

Το προσωπικό μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας και περιμένει να σας εξυπηρετήσει με φιλικότητα και ευγένεια, ώστε να σας επιτρέψει να αφεθείτε ξέγνοιαστοι και να απολαύσετε το φαγητό σας, μέσα σε μία όμορφη και φιλική ατμόσφαιρα.
Στόχος μας, είναι όλοι εσείς οι πελάτες - φίλοι μας να απολαμβάνετε στο έπακρο τη φιλοξενία μας, μέσα από ένα ταξίδι γεύσεων που θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η παραδοσιακή ταβέρνα μας είναι ανοιχτά από 1η Απριλίου έως 30 Οκτωβρίου και σας περιμένει με την οικογένεια ή την παρέα σας για να σας μαγέψει με τις γεύσεις της και να σας προσφέρει όμορφες στιγμές ψυχαγωγίας.
 

 
Για σας πού ηδη μας γνωρίζετε και για σας που θα θελήσετε να μας μάθετε,
μία "Όαση" είναι πάντα εδώ και σας περιμένει.